ATLANTIC Altis Ecoboost WIFI

od 19.200,00 RSD od 23.700,00 RSD

Idealan uređaj za korisnike koji žele da usklade grejanje u svom prostoru sa svojim svakodnevnim obavezama i navikama ostvarujući pri tom i uštedu el. energije. – upravljanje grejanjem pomoću aplikacije za mobilni telefon (android/IOS) uz WiFi funkciju uređaja.

Pored opcije vremenskog programiranja uključenja/isključenja uređaja 24/7, postoji i opcija senzora prisutnosti osoba u prostoru. Tako na primer, ako ste programirali uređaj da počne da greje prostoriju od 16:00 sati kada se vraćate s posla pa do 24:00 sata kada nameravate da spavate i u tom periodu iz nekog razloga napuštate prostoriju, senzor prisutnosti detektuje da nema nikoga u prostoriji te smanjuje temperaturu za nekoliko stepeni. Čim se vratite, senzor prisutnosti vas registruje i vraća temperaturu koju ste podesili i koju želite imati dok boravite u prostoriji do termina spavanja. Tako štedite i do 35% energije. Daljinsko upravljanje mobilnim telefonom.

  • Snage: 1000 , 1500 , 2000 W
  • Digitalni termoregulator omogućava precizno podešavanje temperature kao i podešavanja dnevnog i nedeljnog režima rada (tajmer opcija).
  • Slim-line dizajn, laka montaža na zid, priključni kabl sa utikačem, mogućnost postavljanja na nogice/postolje koje se zasebno kupuje (“Postolje za radijatore ATLANTIC”), zaštita od pregrevanja, dvostruko izolovan grejač.
  • Napredna podešavanja uz detekciju prisustva u prostoriji povećavaju energetsku efikasnost uređaja.
  • Pristupačan i lako podesiv digitalni termostat diskretno postavljen u gornjoj zoni uređaja sa preciznošču regulacije < 0.1°C.
  • Digitalni displej sa funkcijama: Komfor, Eko, Zaštita od zamrzavanja vodenih instalacija u objektu, Program i Stop režimi rada.
  • IP24 – Potpuno usklađen sa evropskim standardima za električnu sigurnost i zaštitu potrošača.